Téged keresünk

Téged keresünk - Szex Blog Club

Téged keresünk

Te vagy, aki mások szórakoztatására tetted fel az életed, de az is lehet hogy csak azért írsz a szexről mert ez neked örömet okoz? Mindegy melyik a helyes válasz, most hozzád szólunk.

Pontosan tudjuk, hogy mennyire kevés az az elismerés, ami egy író számára elérhető, amikor megjelenik egy műve. Lehet az egy internetes blog, vagy akár egy kiadvány, a neved minden esetben a homályban marad, senki nem tudja meg, hogy ki vagy valójában. Ennek persze lehet az is az oka, hogy álnéven írsz.

Miért keresünk téged?

Azért, mert úgy gondoljuk, hogy a pornóirodalom is megérett arra, hogy ne csak a zugírások titkos lelőhelyein találjon rád az, aki téged keres, hanem érj el nagy nyilvánosságot. És ha már a nyilvánosság előtt is megjelennek a műveid, akkor ezért elvárható, hogy cserébe valamit Te is kapj. Ugye neked is jól jönne egy kis jövedelem, bevétel az írásodból? Ha tényleg érdekel téged ez a lehetőség, akkor mindjárt megtudod, hogy hogyan, ha tovább olvasol.

A koncepció

Jelen helyzetben, a pornóirodalom nem kap elegendő nyilvánosságot, mint a nyugati társadalmakban, (persze ott sem mindenhol) nem kerül be a könyvesboltokba, nem kerülhet be a „hagyományos” könyvek közé, és ha mégis, akkor fólia alá kényszerül. Az elképzelésünk az, hogy a pornóirodalmat egy magasabb szintre emeljük, hogy legyen olyan kiadvány, ami mindenki számára elérhető, és megfizethető.

Az írók megbecsülése és elismerése éppúgy a céljaink között szerepel, mint ahogy az meg is illetné őket. Pillanatnyilag három kategóriában gondolkodunk. Az egyik, és ami jelenleg is a legnépszerűbb, a szextörténetek, aztán következik a novella, majd a regény. Ezzel kapcsolatban az emberek fejében az él, amit a pornófilmekből már megszokhattak, hogy sablonos, semmitmondó az alaptörténet, felületesek a szerepek, csak a lényegre fókuszálnak, vagyis a szexre, amit kellő részletességgel be is mutatnak. Bízunk abban (ahogy erre már olvashattunk több példát is), hogy az irodalom égisze alatt, ez a sztereotípikus sablonosság legyőzhető, és az íróink tudnak olyan novellákat, regényeket írni, ami a szex bemutatása mellett még olvasmányos, és izgalmas is lehet.

Téged keresünk

Ha neked van ebben jártasságod, nem mellékesen tehetséged, akkor téged keresünk. Olyan írókat várunk a közösségbe, akik szeretnének nagyobb nyilvánosságot, akik szeretnének egy magasabb szintre lépni, és akik valóban felvállalják magukat a nyilvánosság előtt.

További információkat az Írásaink között olvashatsz.

Ha szeretnél a közösség tagja lenni, akkor regisztrálj most ingyenesen, és tudj meg többet erről a lehetőségről.

Kérdezz vagy mondd el.

Ha kérdésed van, ne habozz, tedd fel most, amint tudunk válaszolunk neked.

Még nem vagy tag? Regisztrálj most!

Kapcsolódó cikkek

Kerékpáros nyaralás

Kinézett a háló ajtaján és látta, hogy a többiek ülnek a székeken, kanapén és várják. Ledobott magáról mindent, kisétált és letérdelt a szoba közepén a szőnyegre. – Uraim! A desszert tálalva! – mondta és mosolygott. A srácok nem jöttek zavarba és egyből a tettek mezejére léptek. Pillanatok alatt Judit arca körül anakondák tekeregtek és a lány elégedetten állapította meg, hogy egyik sem mikró és puhapöcs.

Karakterek kiválasztása egy pornónovella esetében

Egy egyik oldalon ott van a kilátástalanság, a  másik oldalon meg a megoldás a jelenlegi helyzetére. Lassan feláll, megfordul, és az ajtó felé lép egyet, majd egy újabb lépés. Megáll. Visszafordul a férfi felé, aki talán a főnöke is lehetne. Visszalép az asztalhoz, megáll előtte, majd jól hallhatóan mondja. – Szeretek szopni. Miközben ezt kimondja, egy könnycsepp gördül le az arcán.

Válaszok

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük