A szex és a pornó a hétköznapokban

A szex és a pornó a hétköznapokban - Szex Blog Club

A szex és a pornó a hétköznapokban

Biztosan hallottátok már ezt a viccet:

A párocska este ül a tévé előtt, amikor a feleség megkérdezi a férjét.
– Drágám. Mit nézzünk? Főzőcske vetélkedőt vagy pornót?
A kérdésre a férfi így válaszol:
– Pornót nézzünk, mert főzni azt már tudsz.

Talán nem árulunk el azzal titkot, hogy sok ember eléggé „műveletlen” a szex terén. Sok a hiányosság, a tudatlanság, ami részben arra vezethető vissza, hogy nincs ilyen jellegű felvilágosítás, nincs olyan szakirodalom, ami erre felkészítené az embereket, vagy legalábbis az alapszintű tudást megadná. Ez a tudásban hiányos állapot lehet az oka annak, hogy az emberek nem mernek beszélni a szexről. Mert mi lenne ha a másik megtudná, hogy fogalmam sincs arról, hogy miről beszél.

Ezt a hiányt, a legtöbben a pornóból igyekeznek pótolni, ami lássuk be, egy kissé túl van hajtva. A filmeken olyan módok, és helyzetek vannak, ami sok esetben túlmegy a realitáson, ami nem a hétköznapi ismereteket szolgálja, és így még inkább nem mernek róla beszélni.

Az irodalmi megfogalmazása a szex témának egy kicsit könnyebb. Amikor egy szexuális aktusról olvasol, akkor többnyire nem egy készen kapott helyzetet látsz magad előtt, hanem egy olyat, ami a te realitásodnak és képzeletednek megfelelő. Vagyis egy leírást olyannak képzelsz el, ami neked reális.

Sok ember számára a szex csak annyi, hogy bedugom, kicsit rámozgok, majd amikor elélveztem, megyünk a dolgunkra. Vagy jöhet az alvás. A férfiaknak ennyi elég is, ám a nők ennél többre vágynak. A szex nem csak az aktust foglalja magába, hanem sok mást is. Vannak olyan helyzetek, amikor nincs coitus, mégis nagyon kielégítő lehet a szex. Az előjáték szerepe az lenne, hogy felkészítse az embert a valódi szexre, meghozza a hangulatot, és kellően benedvesítse a megfelelő helyeken. Az előjáték sok esetben lehet a „főjáték” is, hiszen ez legalább annyi izgalmat hordoz magában, amitől az orgazmus is megadatik.

Ha az ember pornófilmet néz, óhatatlanul is izgalmi állapotba kerül. Miért? Részben az idegi impulzusok miatt, ám nagyrészt azért, mert olyan helyzeteket, szituációkat vagy módszereket látsz és ismersz meg, amiről rájössz, hogy neked ez tetszik. Tetszik például az, hogy az aktus közben rácsapnak a fenekedre. Ez téged felizgat, de még a párodnak sem mered elmondani, mert még a végén mit gondol rólad.

A szexről azt mondják, hogy ez csak két emberre tartozik. Ez így is van, kivéve ha többen vannak együtt. De ha ez így is van, miért tabu még mindig erről beszélni? Persze a barátodnak, barátnődnek elmondod, ám egy társaságban már nem tennél róla említést. A szex is az életünk része, pont úgy mint az evés, alvás, a játék, a munka, amiről bármikor lehet beszélni, de a szex az tabu. Miért ciki arról beszélni, hogy ez vagy az, amikor a ételrecepteket napi szinten megosztják egymással az emberek? Persze vannak dogmák, társadalmi elvárások, sztereotípiák, amik ebben megakadályoznak, de nem mindenkit.

Vannak olyan emberek, akik le is írják a szexuális élményeiket, amiket átéltek, vagy csak a vágyaikat, amiket szeretnének átélni, és amit mások el is olvasnak. Egy író, nyugodt szívvel megírhat bármilyen történetet, azt biztosan sokan el fogják olvasni, mert erre van igény. Az olvasók körében már egy kicsit más a helyzet. Nem merik felvállalni, hogy szexnovellákat is olvasnak, és még ha ki is derül, szemrebbenés nélkül letagadják, mert ilyet olvasni is ciki. Ám ha egyedül van, és ebben nem zavarja meg senki, akkor megteheti.

Bátran állítom, hogy a szextörténetek, novellák, és a regények is, amiben szexuális tartalom is van, népszerűek. Ezt igazolja a Szex Blog is, ahol havi szinten és rendszeresen, átlagosan hatvanezer olvasó olvassa a történeteket. Az elmúlt években félmilliónál is több látogató járt az oldalon, és ez egyre csak növekszik. Ez egyfajta képmutatás, mert én olvasom, de letagadom, így senki nem tudja meg rólam. De mi van ha mégis megtudja valaki? Legfeljebb elkéri a linket, és ő is olvasni fogja.

A szexuális tartalmak mindig népszerűek voltak. Amióta mindenki számára elérhető a net, egyre többen olvasnak ilyen jellegű írásokat. Ezért is szeretnénk minél több emberhez eljutni, és megadni a lehetőséget az olvasásra. Itt még egy gondolat belefér. Az emberek manapság egyre kevesebbet olvasnak, ami szinte kimerül abban hogy a fészbúkos posztokat lesik. Ha a pornóirodalom ennyire népszerű, és ezt szívesen olvassák, akkor adjuk meg rá a lehetőséget, hiszen ez is fejleszti a képességet, még ha csak korlátozott szinten is.

Még nem vagy tag? Regisztrálj most!

Related Articles

Karakterek kiválasztása egy pornónovella esetében

Egy egyik oldalon ott van a kilátástalanság, a  másik oldalon meg a megoldás a jelenlegi helyzetére. Lassan feláll, megfordul, és az ajtó felé lép egyet, majd egy újabb lépés. Megáll. Visszafordul a férfi felé, aki talán a főnöke is lehetne. Visszalép az asztalhoz, megáll előtte, majd jól hallhatóan mondja. – Szeretek szopni. Miközben ezt kimondja, egy könnycsepp gördül le az arcán.

Pornómozi kirándulás után

Hozzábújok, majd egy idő után elkezdem simizni a nunim. Észreveszi és átveszi a feladatot. Élvezem az érintését. Megkeresem a családfát. Hm. Elég kemény. Mi lenne ha leszopnám? Mindketten imádjuk, hát miért ne? Úgyis mindenki a filmet nézi és sötét van. Annyira belefeledkezek, hogy éppen amikor a számba kapom a fröccsöt felkapcsolják a villanyt – vége lett a filmnek.

Kerékpáros nyaralás

Kinézett a háló ajtaján és látta, hogy a többiek ülnek a székeken, kanapén és várják. Ledobott magáról mindent, kisétált és letérdelt a szoba közepén a szőnyegre. – Uraim! A desszert tálalva! – mondta és mosolygott. A srácok nem jöttek zavarba és egyből a tettek mezejére léptek. Pillanatok alatt Judit arca körül anakondák tekeregtek és a lány elégedetten állapította meg, hogy egyik sem mikró és puhapöcs.

Responses

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük