Alapinformációk

Felhasználónév

nickwood

Profiltípus

Író

Profil adatok

Vezetéknév

Wood

Keresztnév

Nick

Írói neved

Nick Wood

Születési dátum

1983 09 10.

Nem

Férfi

Lakóhely

Budapest

Bemutatkozás

Bemutatkozás

Üdvözöllek kedves olvasóm. Én vagyok az, aki pornónovellákat, és történeteket ír. Az az igazság, hogy amikor ebbe belevágtam, még nem tudtam hogy ez lesz belőle, akkoriban az volt a tervem, hogy romantikus történeteket írok nőknek. Készült statisztikai felmérés az olvasási szokásokról, ami azt állítja, hogy a nők több mint a fele rendszeresen olvas, és mivel ők nők, szívesen olvasnak romantikus történeteket.

Sajnos ez a tervem kissé félresiklott. Az történt ugyanis, hogy egy történet megírása közben, a romantika valahogy átment pornóba. Tudatosan figyeltem erre, ám minduntalan ez történt. A romantika, valahogy távol áll a férfi gondolkodástól, ezért is van az, hogy a nők jobbak ezen a téren, náluk a romantika zsigerből jön, csak le kell írni, és köré kell rittyenteni egy nem túl unalmas történetet, ami megfogja az olvasót.

Később rájöttem, hogy a pornót sokkal többen olvassák, és ezért nem is nagyon tartottam magam vissza az írástól. A pornó és szexuális leírásoktól függetlenül, mindig igyekszem olyan történetet kitalálni, ami önmagában is elég érdekes ahhoz, hogy az olvasót végigvigye a történeten. Olvasd tovább…

Publikációk

Az írásaimat itt olvashatod: https://szexblog.com/
A könyveimet itt vásárolhatod meg: https://shop.szexblog.com/

Megjelenések

Nick Wood – Platinum Kiadó – 2023 – Egy pajzán hétvége

Nick Wood – Platinum Kiadó – 2023 – Felnőtt mesék, antológia

Kapcsolati adatok