Felnőtt mesék – Novella válogatás

Felnőtt mesék - Novella válogatás - Szex Blog Club

Felnőtt mesék

A Felnőtt Mesék egy novella válogatás, az idei év legjobb szex és pornó történeteiből, novelláiból. Ebben az antológiában négy szerző műveit mutatja be a kiadó, melyek közös jellemzője, hogy felizgatják az olvasót, vagy legalábbis inspirál vagy ihletet ad. Ez a válogatás, egy most kezdődő sorozat első része, ami után még remélhetőleg nagyon sok lesz.

A sorozat következő része még csak gondolatban létezik, ám már most elmondhatjuk, hogy az elsőhöz hasonlóan, ebben is lesz szex bőven, így aki szereti ezt a témát, nem fog csalódni.

A következő kiadvány még csak terv, mert van egy különleges összetevője: Te! És az írásaid! Igen, a te írásaid várják, hogy bekerülhessenek ebbe a második kiadványba. Hogyan? Miért? Erről többet is megtudhatsz, csak lapozgasd az oldalunkat.

Az e-könyv már megvásárolható a Szex Blog Shopban!

Ebben a témában minden mellébeszélés, ami nem a történetről szól, ezért most vágjunk is bele, íme egy kis ízelítő a tartalomból.

Idézetek a kötetből

Csilla lett a ház asszonya

A víz kellemesen langyos, így jól érezzük magunkat. Fröcsköljük egymást, kergetőzünk, és mint a gyerekek, úgy sikongatunk. Egy idő után Péter megunja a játékot, és kiül a medence szélére, és onnan nézi, hogy pancsolunk. Tényleg, mint a gyerekek. Amikor megunom a dolgot, csatlakozok hozzá és mellé ülök, így nézzük tovább, ahogy a lányok egymással incselkednek. Kellemes látvány be kell ismernem.

Amikor a lányok is elfáradnak, csak lebegnek a vízen, és élvezik a napsütést. Ám egy idő után Barbara odajön hozzánk, pontosabban Péter elé, így alulról néz fel rá. Néhány szóváltás után Barbara megmarkolja Péter farkát, majd mintha csak játékból tenné, lassan húzgálni kezdi, mint aki nem tud mit kezdeni a kezével. Jól elvannak, Péter láthatóan élvezi az ilyen játékokat.

Csilla is megunja a vízen lebegést, felénk fordul, majd kiúszik hozzánk a partra. Na, gondoltam magamban, most mit fog csinálni? Csilla nem jön zavarba, látva, hogy Barbara a férje farkát markolja, odajön hozzám, és hasonló módon igyekszik megfelelni az elvárásnak. Pedig nincs semmiféle elvárás, amikor felkértem őt szó sem volt erről, ám ha a helyzet úgy kívánja, akkor képes maximálisan megfelelni. Ezért roppant hálás is vagyok neki.

Korrepetálás és szex az ebédlőasztalon

Erzsi néni észreveszi, hogy a másik kezem nem ott van, ahol lennie kellene, és amikor megszólal, összerezzenek az ijedtségtől.
– Mit csinálsz az asztal alatt? Csak nem puskázol? – kérdezi tőlem, majd kissé eltolja az asztalt, hogy lássa mi folyik ott.
– Nem, dehogy – válaszolom neki, de akkor már késő.
– Mutasd, mi van a kezedben!
– Semmi – mondom immár kicsit megszeppenve, mert el sem tudom képzelni, hogy mi lenne akkor, ha megtudná, hogy az álló farkam próbálom helyre tenni.
– Mutasd!
Mozdulni sem merek, mert a kezemben a farkam, amit igyekszem úgy tartani, hogy ne látszódjon. Ha elveszem onnan a kezem, akkor meglátja, és azt nem akartam. A baj az, hogy egy otthon használt tréning nadrág van rajtam, aminek olyan laza az anyaga, hogy ha a farkam elengedem, akkor az bizony kimered a nadrágon, és lebukok.
– Mutasd a kezed! Nem mondom még egyszer.
Ezt olyan hangsúllyal mondja, hogy kétségem sincs afelől, hogy ha kell, akkor erőszakot is fog alkalmazni. Így is lett. Megmarkolja a kezem, erősen felemeli, és maga felé fordítja, majd kikerekedik a szeme, és csodálkozóan néz rám. Nem azért, mert rájön, hogy nincs a kezemben semmi, hanem a nadrágom láttán, ami akkor már olyan, mint egy indián sátor, ami az ég felé mered.
– Szóval ezért nem a feladatra figyelsz.
Mit válaszolhattam erre? Semmit, csak csendben tűrtem a lebukást.
– Hát ez meg mi? Mi van a nadrágodban?
Ez megint egy válasz nélkül hagyott kérdés, hisz nem mondhattam azt, hogy a faszom van a nadrágban, mert felizgult a mellei láttán.
Ekkor megfogja a kezem, felállít az asztaltól, és maga elé rángat, én meg ott állok előtte megszégyenülten, és álló farokkal.
– Mutasd mi van ott! – szólít fel ismét, de én nem mozdulok.
Mivel nem teszem, amit mond, és nem is szólalok meg, úgy dönt, hogy a kezébe veszi a dolgokat. Képletesen, és szó szerint is. Megmarkolja a nadrágomat, és egy mozdulattal lehúzza rólam, amitől a farkam teljes pompájában ott rezeg az orra előtt. Hát ez tök ciki.

Még nem vagy tag? Regisztrálj most!

Kapcsolódó cikkek

Karakterek kiválasztása egy pornónovella esetében

Egy egyik oldalon ott van a kilátástalanság, a  másik oldalon meg a megoldás a jelenlegi helyzetére. Lassan feláll, megfordul, és az ajtó felé lép egyet, majd egy újabb lépés. Megáll. Visszafordul a férfi felé, aki talán a főnöke is lehetne. Visszalép az asztalhoz, megáll előtte, majd jól hallhatóan mondja. – Szeretek szopni. Miközben ezt kimondja, egy könnycsepp gördül le az arcán.

Pornómozi kirándulás után

Hozzábújok, majd egy idő után elkezdem simizni a nunim. Észreveszi és átveszi a feladatot. Élvezem az érintését. Megkeresem a családfát. Hm. Elég kemény. Mi lenne ha leszopnám? Mindketten imádjuk, hát miért ne? Úgyis mindenki a filmet nézi és sötét van. Annyira belefeledkezek, hogy éppen amikor a számba kapom a fröccsöt felkapcsolják a villanyt – vége lett a filmnek.

Kerékpáros nyaralás

Kinézett a háló ajtaján és látta, hogy a többiek ülnek a székeken, kanapén és várják. Ledobott magáról mindent, kisétált és letérdelt a szoba közepén a szőnyegre. – Uraim! A desszert tálalva! – mondta és mosolygott. A srácok nem jöttek zavarba és egyből a tettek mezejére léptek. Pillanatok alatt Judit arca körül anakondák tekeregtek és a lány elégedetten állapította meg, hogy egyik sem mikró és puhapöcs.

Válaszok

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük