Erotikus és pornó szerzők közössége

Erotikus, szex és pornó szerzők közössége - Szex Blog Club

Erotikus és pornó szerzők közössége

Az Erotikus, szex és pornó irodalom egyre népszerűbb az olvasók körében, amivel egyenesen arányosan sok szerző és író műveiben jelenik meg a felnőttek szórakoztatása is. Nincs ebben semmi meglepő, hiszen a szex minden ember életének a része. Az apropó, amiért ez a közösség létrejött, nagyon egyszerű. Akik ebben a műfajban írnak, nem kapnak megfelelő megbecsülést, és elismerést, hacsak az nem számít annak, hogy az ilyen írásokat közzétevő oldalak, közzéteszik, megjelentetik ezeket az írásokat, ami legtöbbször az oldal üzemeltetőinek hoz hasznot, ám a szerzőknek kevésbé.

Mit adunk hozzá ehhez?

A lehetőséget. Azokat keressük, akik írnak, írtak vagy írni fognak olyan novellákat, regényeket, aminek a központi témája a szex. Mi nem csak megjelentetjük az ilyen írásokat, ennél többet adunk neked. Kiadjuk a könyvedet e-könyv formátumban. A novellák esetében az ilyen könyvek többnyire csak gyűjteményként kerülnek a boltunkba, vagyis egy kötetbe több szerző írása is bekerül, így antológiaként jelentetjük meg. Azoknak a műveit, akik a novellánál nagyobb terjedelemben írnak, saját, önálló kiadványként jelentetjük meg, e-könyv formátumban. Ezalatt értsd: saját névvel, (szerzői álnévvel) és a mű címével. Vagyis lesz egy olyan könyved, amit TE írtál, a saját neveden jelenik meg, továbbá minden értelemben a sajátod lesz.

Hogyan?

Az általunk kiadott és megjelentetett könyvek, általad kerülnek be a mi könyvesboltunkba, ezáltal a shopban értékesítésre kerülő könyvek után befolyt bevétel is a tiéd lesz, a mi jutalékunk levonása után. Ennek részletei később lesznek pontosan kidolgozva, amiről szintén részletes információt kapsz ezen az oldalon.

Kit keresünk?

Téged keresünk elsősorban. Amennyiben neked van már olyan írásod, ami megjelenésre vár, akkor azt mi közzétesszük. Elsősorban az erotikus, szex és pornóirodalom remekeit keressük. Ha nem vagy elégedett azzal, hogy csak úgy megjelennek az írásaid, akkor ez a lehetőség neked szól.

  • Szextörténetek: Azokat az írásokat, aminek a terjedelme 5-10 oldal közé esik, a Szexblogban tesszük közzé, ahol mindenki olvashatja. (ingyenes)
  • Szex novellák: Azokat az írásokat, aminek a terjedelme 10-50 oldal közé esik, antológiaként jelentetjük meg, amiben több más szerzővel közösen osztozhatsz meg a kiadványon.
  • Regények a szex körül: Ezeket az írásokat, amennyiben a terjedelme, a tartalma és a szerkezeti formája megengedi, önálló regényként adjuk ki, aminek a bevételéből jövedelmet is szerezhetsz.

Első körben ennyi információ áll rendelkezésre. Látogass vissza erre az oldalra rendszeresen, hiszen egyre több információt tudunk adni, a lehetőségeiddel kapcsolatban. Ha szeretnél többet megtudni, akkor írj nekünk, tedd fel a kérdéseidet, és amint tudunk válaszolunk.

Még nem vagy tag? Regisztrálj most!

Related Articles

Karakterek kiválasztása egy pornónovella esetében

Egy egyik oldalon ott van a kilátástalanság, a  másik oldalon meg a megoldás a jelenlegi helyzetére. Lassan feláll, megfordul, és az ajtó felé lép egyet, majd egy újabb lépés. Megáll. Visszafordul a férfi felé, aki talán a főnöke is lehetne. Visszalép az asztalhoz, megáll előtte, majd jól hallhatóan mondja. – Szeretek szopni. Miközben ezt kimondja, egy könnycsepp gördül le az arcán.

A szex és a pornó a hétköznapokban

Bátran állítom, hogy a szextörténetek, novellák, és a regények is, amiben szexuális tartalom is van, népszerűek. Ezt igazolja a Szex Blog is, ahol havi szinten és rendszeresen átlagosan hatvanezer olvasó olvassa a történeteket. Az elmúlt években félmilliónál is több látogató járt az oldalon, és ez egyre csak növekszik. Ez egyfajta képmutatás, mert én olvasom, de letagadom, így senki nem tudja meg rólam. De mi van ha mégis megtudja valaki? Legfeljebb elkéri a linket, és ő is olvasni fogja.

Nick Wood interjú, a bemutatkozás

Nick Wood az írói álnevem, legyen elég ennyi. Eredetileg nőknek szóló romantikus novellákat szerettem volna írni, mert ezzel is szeretnék a nőknek kedveskedni, és mert üzletileg is jó lehetőség. Az első próbálkozásaim alkalmával kisiklott ez a vonat, amire én felszálltam, és így egy másik állomásra jutottam. Így lettem pornó novella író.

Responses

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük