Miért e-könyv? Miért nem nyomtatott?

Miért e-könyv? Miért nem nyomtatott? - Szex Blog Club

Miért e-könyv? Miért nem nyomtatott?

Ez olyan kérdés, amire van válasz, ám az emberek többsége még mindig érzelmi alapon dönt, hogy e-könyv vagy nyomtatott könyv. Van aki még ragaszkodik a papírhoz, de egyre többen ismerik fel az e-könyv előnyeit.

Lássuk az e-könyv előnyeit

Az e-könyv értékeit nem csak az adja, hogy kis helyen elfér, mindig magaddal viheted, akár a mobilodon is. Gyakorlatilag mindenhol, minden helyzetben kéznél van és olvashatod. Ha mobilon,  vagy e-könyvben olvasod, akkor bátran előveheted akár utazás közben, buszon, vonaton, senki nem fogja tudni, hogy mit olvasol. Ezenkívül munkahelyen is beleolvashatsz a kedvenc könyvedbe, mert ez senkinek sem szúr szemet.

Egy másik nézőpont szerint, a pornóirodalom nem olyan, mint a szépirodalom, már ami a megjelenési formáját illeti. Egy szépirodalmi mű bárkinek ékesítheti a könyvespolcát, ami ne mondható el egy pornót tartalmazó könyvről. Ezzel senki nem fog dicsekedni a barátai előtt, hogy „nézd, milyen jó kis könyvet szereztem”.

Bár, lehet hogy mégis lenne rá igény, csak még nem volt olyan kiadó, aki az ilyen könyveket kiadná. Persze nyugaton más a helyzet, ott külön erre szakosodott könyvesboltok is vannak, ahol akár bizományos értékesítés is van, no meg persze a használt könyvek adás-vétele. Lehet hogy Magyarországon is lenne rá igény, de ezt majd a fórumban kibeszéljük.

Az árképzés

Az e-könyveknek az ára általában alacsonyabb, mint a nyomtatott könyvé. Ebben az esetben nincs nyomtatás, és nincs a könyvhálózatok és terjesztők rápakolt árrése, ám ettől még a könyv, vagy akár a novella megalkotása ugyanolyan munka, mint egy szépirodalmi mű esetében. Éppen ezért ne gondolja senki, hogy egy pornótörténet e-könyv formátumban olcsóbban beszerezhető, mint mondjuk egy hagyományos könyv. Az e-könyvek esetében is egy író írja meg a könyvet, amit aztán meg kell szerkeszteni, javítani, korrektúrázni, hogy a végleges formáját megkapja. Ez mind költség, pusziért senki nem csinálja meg.

Persze vannak olyan igénytelen olvasók, és persze a másik oldalon is, akik az ilyet megjelentetik, akiknek ez nem szempont. Egy jó pornóregény nem csak a szexuális tartalma miatt kell hogy jó legyen, hanem kell egy alap történet, ami a szex nélkül is, önmagában kell, hogy az olvasót lekösse. Arról nem beszélve, hogy aki ilyen regényt, novellát ír, az valamit szeretne is cserébe kapni a munkájáért.

Összegezve, a pornóirodalom számára az e-könyv az ideális megjelenési formátum, de ha van rá igény, akkor érdemes lehet a nyomtatott változattal is tenni egy próbát.

Ha neked más a véleményed, ha másképp látod a dolgot, akkor bátran mondd el a véleményedet, mert ez számunkra és mindenki más számára is fontos lehet.

Még nem vagy tag? Regisztrálj most!

Related Articles

Karakterek kiválasztása egy pornónovella esetében

Egy egyik oldalon ott van a kilátástalanság, a  másik oldalon meg a megoldás a jelenlegi helyzetére. Lassan feláll, megfordul, és az ajtó felé lép egyet, majd egy újabb lépés. Megáll. Visszafordul a férfi felé, aki talán a főnöke is lehetne. Visszalép az asztalhoz, megáll előtte, majd jól hallhatóan mondja. – Szeretek szopni. Miközben ezt kimondja, egy könnycsepp gördül le az arcán.

Pornómozi kirándulás után

Hozzábújok, majd egy idő után elkezdem simizni a nunim. Észreveszi és átveszi a feladatot. Élvezem az érintését. Megkeresem a családfát. Hm. Elég kemény. Mi lenne ha leszopnám? Mindketten imádjuk, hát miért ne? Úgyis mindenki a filmet nézi és sötét van. Annyira belefeledkezek, hogy éppen amikor a számba kapom a fröccsöt felkapcsolják a villanyt – vége lett a filmnek.

Kerékpáros nyaralás

Kinézett a háló ajtaján és látta, hogy a többiek ülnek a székeken, kanapén és várják. Ledobott magáról mindent, kisétált és letérdelt a szoba közepén a szőnyegre. – Uraim! A desszert tálalva! – mondta és mosolygott. A srácok nem jöttek zavarba és egyből a tettek mezejére léptek. Pillanatok alatt Judit arca körül anakondák tekeregtek és a lány elégedetten állapította meg, hogy egyik sem mikró és puhapöcs.

Responses

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük